С радост в очите и надежда в сърцето!

окт. 16th, 2013 | By | Category: Най-новото

JOY_ HOPE AND MORE   Така се чувстваме ние, група жени от ЕБЦ-Казанлък, които се събираме всеки четвъртък от 9:30 до 11:30 часа. На чаша чай и сладки споделяме конкретни житейски ситуации, обсъждаме въпроси, които ни вълнуват, разговаряме по дадена тема. Открито, както жените по принцип умеят. Но с тази чудесна разлика, че ние се учим и стремим да постъпваме богоугодно. Търсим съветите на библейските принципи. Желаем  християнските добродетели да стават черти на нашия характер.

В топлата атмосфера на събирането ни всяка жена свободно може да зададе въпрос. Да се посъветва. Да предложи нужда за молитва.

После заедно се застъпваме една за друга пред Бога като молитвен екип – съпричастно и уважително. Защото вярваме, че Бог чува молбите и иска да благославя онези, които Го търсят.

Споделяме също така свидетелства – това са онези случки, в които сме осъзнали, че Бог ни е помогнал, и вярата ни в Него е нарастнала. Наистина, всяка от нас има какво да разкаже за добрините, с които Бог я е благословил. По този начин се насърчаваме. Благодарим. А колко по-сладко е да се зарадваш на чуждото щастие…всеки път се убеждаваме.

Така че, ако желаете „да ни дойдете на гости”, заповядайте! С радост ще ви посрещнем.

Знаете ли какво е първото нещо, което ще ви направи впечатление? От пръв поглед ще забележите, че ние сме различни по възраст и ежедневие. Да, различни сме както са уникални цветята в пъстър букет. Но сме сплотени! Защото вярата в Бога е онази невидима, но истинска, красива причина, която ни събира.  И точно зарада нея при нас има място за още едно уникално„цвете”.

Leave a Comment