При Отец

ян. 22nd, 2011 | By | Category: Блог

Евангелието на Йоан 14:6

Father-and-child-holding-hands6 Исус му казва: Аз съм пътят, и истината, и    животът; никой не отива при Отца, освен  чрез Мене

Защо Исус не казва отива при Бога а казва отива при Отца?

Трябва да знаем,че никой не е използвал досега думата Отец което значи Баща но Исус я използва! Защо?

Всеки човек ще застане пред Бога и най-големите атеисти и най-верните Божии хора, но само тези които вярват, обичат и следват Исус Христос са осиновени от Бог и Той става техен Баща и ще живеят с Него в Царството Му след края на дните им на тази земя.

15 Защото не сте приели дух на робство, та да бъдете пак на страх, но приели сте Дух на осиновение, чрез който и викаме: Авва Отче!

Римляни 8:15

Има твърдения,че всички  хора са Божии деца но това не е вярно всички хора са творениея на Бог но само тези които са повярвали в спасителната жертва на Исус Христос и са го приели в сърцата си за свой Спасител са осиновени и наречени Божии деца и следователно каквато и да е друга вяра не позволява да живеш в Божието присъствие завинаги и затова Исус каза:

6 Аз съм пътят, и истината, и    животът; никой не отива при Отца, освен  чрез Мене

Един път,една истина и един живот.

Каква невероятна благодат ни е дал Отец да се наричаме Негови деца благодарение на нашият Спасител Исус Христос. Нека се радваме с неописуема радост за това и слава да бъде на името Му. 

Leave a Comment